My equation of happiness is blog of a Czech girl documenting her life.

Manifesto Market


Krásné páteční poledne! Taky jste tak rozmrzelí z toho počasí? Já moc. Dneska ráno jsem málem zmrzla, a to jsem si naivně myslela, že tohle se mi stane nejdřív zase v listopadu. Doufám, že se to brzy umoudří, v pondělí mám narozky a byla bych opravdu ráda, kdyby bylo hezky, celý den je pak hned mnohem hezčí.
Ráno jsem stihla ještě rychlo trénink ve fitku, dala jsem si vrch těla a bříško, ale pořád to není žádná sláva. Snad se to brzy srovná do normálu. Pak jsem rychle pobalila, protože dneska odjíždíme k přítelovým rodičům do Hradce. Rozhodli jsme se, že předtím než nasedneme na vlak, zajdeme se podívat na znovu otevřený Manifesto Market, a to hlavně kvůli vyhlášeným hranolkám. Já jich snědla pár a celkem mi chutnaly, ale podle odborníka Páji byly niic moc. Chuť jsme si spravili zmrzkou od Rolls Bros, kombinace kokosu a malin byla neskutečná, fakt mňamka. Tak aspoň něco.
Teď už sedíme ve vlaku a jedeme, než se rozohdnu, jestli se pustím do školy nebo do práce, chtěla jsem vám napsat aspoň pár řádků. Mějte se krásně a užijte si víkend.
S láskou, -L

Žádné komentáře

Okomentovat

Professional Blog Designs by pipdig